Darbo laikas I-V 10:00-18:30 +370 5 214 2939

Krepšelis

Jūsų krepšelis tuščias

Grįžti

Tel. nr. (pr-pn 10:00-18:30)  +370 5 214 2939
Elektroninio pašto adresas   aptarnavimas@novastar.lt
Privalomas laukas
Žiūrėti visas JURA prekes
Jura J8 Twin

Bendrovės istorija



1931 m. Leo Henzirohs įkūrė bendrovę „JURA Elektroapparate AG“. Jo dinamiškumas bei išradingumas gyvuoja ir šiandien, šios savybės apibūdina bendrovę JURA jau 90 metų. Sužinokite, kokias pirmaujančias naujoves JURA kūrė per savo veiklos dešimtmečius.

Automatiniai kavos aparatai

Geriausios kokybės kava, paprastas valdymas ir harmoningas dizainas – tai neatsiejama nuo JURA kavos aparatų. Su JURA mėgausitės įvairiausiais kavos gėrimais vos vienu mygtuko paspaudimu. Jokių kapsulių – tik šviežiai sumalta kava!

Jura maintenance logo

ONO

Idealus vieno puodelio kavos aparatas, visiems, kas mėgsta kavą, vertina aukštą kokybę ir rūpinasi aplinka. Tai daugiau nei vien kavos aparatas - ONO suteiks unikalių ir malonių kavos akimirkų..

Jura maintenance logo

Profesionalaus naudojimo kavos aparatai

Turėdami JURA kavos aparatą galite mėgautis geriausia kava – visada šviežiai sumalta, ne iš kapsulių. Ne tik namuose, bet ir biure.

Jura maintenance logo

Priedai

Specialiai JURA kavos aparatams sukurti priedai ir aksesuarai leidžia užtikrinti nepriekaištingą kavos gėrimų kokybę ir neprilygstamą malonumą kavos puodelyje.

Jura maintenance logo

Priežiūros priemonės

Naudojant originalias JURA priežiūros priemones užtikrinama nepriekaištinga higiena ir apsauga. Visos formulės kruopščiai pritaikytos pagal JURA automatiniuose kavos aparatuose naudojamas programas ir medžiagas.

Jura maintenance logo

Pagrindinės JURA technologijos: Kavos gėrimai – šviežiai paruošti, ne iš kapsulės

Galutiniame rezultate - kavos puodelis iš šviežių pupelių, šviežiai sumaltų vieno mygtuko paspaudimu, šviežiai išgauto aromato ir visa tai mažiau nei per 60 sekundžių - tiksliai pagal Jūsų asmeninį skonį.

Kaip veikia JURA automatinis kavos aparatas

Vienu mygtuko palietimu paruošite tobulus kavos gėrimus – iš šviežiai maltos kavos, ne iš kapsulių. Kas atsitinka, kai aparatui nurodote pradėti ruošti norimą kavą? Sekite paruošimo procesą pažvelgę į JURA kavos aparato vidų: nuo šviežio pupelių malimo iki plikymo ir galutinio rezultato. Pamatykite, kaip išradingai dera skirtingos technologijos, kad galėtumėte mėgautis neprilygstama kava.

Produktą atpažįstantis malūnėlis (P.R.G.)G3

Siekdami užtikrinti optimalų malimą kiekvienos rūšies kavos gėrimams, JURA inžinieriai sukūrė produktą atpažįstantį malūnėlį (P.R.G.). Elektroniniu būdu valdomas itin našus malūnėlis sureguliuojamas vos per dalį sekundės, nustatant malimo smulkumą. Tai atlikti daug greičiau ir patogiau. Smulkiai sumalta kava – trumpai ruošiant, klasikinius kavos gėrimus, rupiai – lėtai plikytos kavos gėrimams

Skirtingi plikymo procesai

Siekiant optimalaus rezultato lemiamą reikšmę turi idealus ekstrakcijos laikas. Vandens ir maltos kavos sąlyčio trukmė turi būti pakankamai ilga, kad iš kavos būtų išgauti aromatiniai junginiai, bet ne pernelyg ilga, kad skonį sugadintų kartumo suteikiančios medžiagos ir taninai. Dėl šios priežasties, papildydama standartinį plikymo procesą, JURA sukūrė vandens tiekimo impulsiniu būdu technologiją (P.E.P.®), skirtą trumpai plikomiems gėrimams, pavyzdžiui, ristretto ar espresso, ir funkciją „One-Touch Lungo“, skirtą lėtai plikomiems gėrimams. Taip pat galima pasirinkti šaltos ekstrakcijos procesą, norint paruošti šaltai plikytų kavos gėrimus espresso būdu.

Išmanioji vandens sistema (I.W.S.®) su „CLARIS Smart“ filtru

Kavos sudėtyje yra 98 proc. vandens. Dėl to, norint paruošti tobulą kavos puodelį, reikia šviežio ir šalto vandens. Kaitinant vandenį, jame esančios kalkės sudaro nuosėdas. JURA turi sprendimą: CLARIS filtrą. Jis apsaugo kavos aparatą nuo kalcio nuosėdų ir pailgina jo eksploatacijos laikotarpį. Kavos aparato nereikia nukalkinti. Taip užtikrinama nuolatinė aukšta vandens ir kavos kokybė. Išmanioji vandens sistema (I.W.S.®) automatiškai aptinka įdėtą filtrą.

Pieno sistema

Kai kurie kavos gėrimai, pavyzdžiui, cappuccino ar espresso machiato, ruošiami paviršių padengiant pieno puta. Naujoviški JURA kapučinatoriai yra su pažangia pieno putos technologija, sukuriančia švelnios tekstūros ir ilgai išliekančios konsistencijos pieno putą, arba tiesiog pakaitinančia pieną iki reikiamos temperatūros.